Busungarna 4 veckor!

SÅ var det onsdag igen! Tjosan vad tiden går!

Valparna utvecklas något enormt och denna veckan har varit mkt intressant att se deras små personligheter titta fram mer och mer!

De har börjat med riktig mat,klippt klorna igen, avmaskats, hälsat på valpköpare, lekt i köket med mamma och alla valparna tillsammans, de har börjat utmana varandra i busig lek, de halkar runt  på golvet men finner sig snabbt i situationen och hittar balansen igen…

Vi vill passa på och tacka för alla trevliga valpköpare som varit här och gosat med de små. VI har haft en mkt tuff uppgift denna vecka för vi har ju lovat att ge er besked om vilken liten bebbe som ska få flytta hem till vem…

Det är aldrig lätt! Speciellt inte när man måste göra så många familjer besvikna för att vi inte hittade just deras valp i dessa kullarna. Den enda tröst vi kan erbjuda är att vi har ju fler kullar på gång inom kort och förhoppningsvis så hittar vi en liten vän som skulle passa dom just där!

Under veckan som går här nu kommer vi att ringa runt till alla lyckliga människor och berätta att det ska bli föräldrar och just till vem! Alla har ju fått skriva sina önskelistor vilken valp som föll dem mest i smaken och vi har nog faktiskt lyckats få ihop det rätt så bra!

Nåväl, vi ringer så fort vi kan och när allt är klart så skriver vi ut vem som flyttar vart!

Till alla er andra: Fia väntar smått i maj och i nästa vecka vet vi förhoppningsvis lite fler roliga besked…

Tills dess ha de så gött!

Voff Voff!!

Kommentera