Vi har inte glömt er…

Hej allihopa! Vi har inte glömt er med bilder och uppdatering. 

Dock har det hänt en del saker som måste tas itu med på det privata planet. Vår son har blivit skadad i skolan men är nu mkt bättre. 

För att göra en lång historia kort så åt han i skolmatsalen och mådde strax därefter illa och sa att det stack som ett bi i halsen. Han började kräka blod och han fick inte bort det som stack. Det blev ambulans in och efter många undersökningar så hittar dom en 1,5 cm nålliknande metallbit med sylvassa ändar som satt fast i strupen. Detta har då kommit i samband med måltiden . Det är en fruktansvärd händelse och som föräldrar så har vi många blandade känslor av ilska, rädsla, oro och mkt däremellan. Så nu är det möten med läkare, miljö och hälsa, skolan,kommunen, matleverantörer och jag gud vet alla…

Ni som känner oss väl vet att vi går över lik när det gäller väl och ve med våra barn eller hundar. Så just nu är det lite stökigt.

Fia är hemma och ska valpa inom några dagar förhoppningsvis. Lilla Mimmi är dräktig. Mkt på g just nu:)

Valparna utvecklas jättebra och de växer och frodas. De är ute så fort det är fint väder och de busar och leker med en tunnel, skatebord och lite annat smått och gott. Sen somnar dom i en hög.

Bilder kommer snart vi lovar!

Kram

Kommentarer

  1. Lotta Uhlen/Johansson
    Thursday 22 May 2014, 10:56 pm

    Usch vilken otäck händelse! Vissa drabbas då av allt.Skönt att allt gick bra trots allt!Vi tänker på Er! Längtar efter att ni kommer hit så att vi kan få lite go tid tillsammans.

    Många Kramar från mig och min familj

Kommentera