Sorg i kenneln!

Idag är en sorgsen dag! 

VI sörjer vår lilla valp Blue som tyvärr bara blev 10 v.

Älskade vännen Lotta meddelade idag att de hade fått avsluta “Texas ” korta men intensiva liv då han hade råkat ut för en tragisk händelse.

Han omhändertogs på sjukhuset Blå Stjärnan i Göteborg men han blev tyvärr bara sämre. Lotta är en riktig djurvän som trots den stora sorgen tog beslutet att Texas skulle få springa runt på betydligt grönare ängar än här på jorden!

Du är så stark Lotta! Jag förstår inte hur du orkar, jag som gråter floder varje gång en baby blir 8 veckor och flyttar hemifrån!

Jag är så tacksam att jag fick chansen att lära känna älskade Blue i 8 veckor och du Lotta fick iaf känna på hans livsglädje i två veckor som din Texas!

Tack hjärtat för att du finns i våra liv och att du finns där för våra och era hundar!

Lycka Till med allt! 

Du vet var vi finns!

DSC_0076

Underbare Blue med alla sina härliga egenskaper…

Kommentarer

  1. Lotta Uhlen/Johansson
    Sunday 25 January 2015, 3:35 pm

    Det har gått en tid sedan det olyckliga hände men jag saknar honom och han finns i mitt hjärta.Man undrar hur han hade blivit som vuxen kille.Som tur är har vi hans bror Zid här hos oss och han är precis så underbar som man önskar.Det var ett tufft beslut att ta,att han skulle lämna oss men nu i efterhand vet jag att det var ett riktigt beslut att ta.Jag har idag en liten 3-färgad kille som heter Nemo,han är också helt underbar och jag önskar att vi ska få en lång tid tillsammans.

Kommentera