Allt går framåt!

Så våra vänner! Då var besiktningen över och allt gick bra! Vi har den stora glädjen att meddela att vår älskade Elsa stannar i kenneln och vem som får det stora äran att få ett nytt liv med Sven och Olof håller vi på en liiiiten tid till fniss. Detta är inte för att vara dum utan faktiskt för att vi ska hinna ringa alla dom som tyvärr inte fick en valp denna gången. Vi vill verkligen få dom att förstå att det inte handlar om att de inte skulle duga som valpköpare utan bara det att vi kanske tycker att just dessa valparna passar bättre hos någon annan familj.

Valparna utvecklas precis som de ska och skillnaderna börjar visa sig mer och mer. Om vi tittar på småttingarna så är det nog just det som de kommer att bli…åt det mindre hållet. Både Marwin och Nemo börjar få lite manligare utseende med lite bredare”kinder” och även lite mörkare tan tecken. Korall och Doris är feminina med en smäckrare kropp och mer finlemmade medan killarna har en lite kraftigare benstomme.

Mentalt är alla valparna väldigt roliga och har sina härliga personligheter. Utan att gå in på dessa för mkt kan vi konstatera att lilla Doris rymmer varje natt … Hon går igenom kompostgallret, genom två stängda gallergrindar och sätter sig utanför vår sovrumsdörr . Där börjar hon antingen påkalla uppmärksamhet genom att krafsa lite försiktigt på dörren så de vuxna går i taket eller så lägger hon sig som en liten korv utanför och väntar på att vi ska gå upp fniss. Vi har vandrat många nätter för att lyfta tillbaka lill pluttan igen…

Valparna är pigga, glada, framåt , upptäckande nyfikna och busiga men samtidigt har de en alldeles underbar avstängningknapp! Den sitter lite snett ner till höger vid det vänstra bakbenet haha.

Det är ju så himla viktigt att fast de får vara med och leka och upptäcka i köket och vardagsrummet så måste de även vila mkt. Så korta stunder med lek och mkt vila, annars får man stressiga valpar och det vill man inte!

Nåväl nu ska vi snart välkomna en härlig människa som vill se babysarna igen och det kan man ju förstå!

Tills vi hörs igen!

Kram Från Magnus och Mia

 

Kommentarer

  1. Anna och Kristoffer
    Tuesday 12 August 2014, 4:07 pm

    Det är så himla mysigt att få läsa era härliga historier om valparna! Vi längtar så!
    Kram på er!

Kommentera