De stora babysarna har flyttat!

Åh så kom den där tiden som vi både älskar och hatar! Älskar att se våra små ulltottar flytta till sina nya familjer och se glädjen i allas ögon när de välkomnar sin nya lilla vän i familjen. Hatar när man känner den där klumpen i magen när man inser att de faktiskt kommer att flytta hemifrån nu snyft…

Först har man hjälp dom till världen och sen har man tillbringat 8 veckor i valplådan och luktat, pussat, petat, skrattat, gråtit, sett varje nytt hårstrå växa ut, se de växa till små personligheter, se hur de ändras från dag till dag, se hur de busar och leker,

hur de slåss för att sedan somna i en stor hög mitt på golvet…

Dessa ljuvliga små som man stundtals varit sjukt trött på, tex när de nybadade , bajsar , för att sen helt skoningslöst slänga sin nybadade syster eller bror mitt i bajset! Åhhh! Man blir tokig!

För att sen bara sitta och titta på dom när de springer i sömnen och gör sina små smackande ljud när de drömmer…

Ja det är livet som uppfödare…glädje och sorg!

Vi vill verkligen passa på att tacka våra nya fina valpköpare och önska er stort LYCKA TILL med era små!

Tänk på att vi aldrig är mer än ett telefonsamtal eller mail bort!

Det är tur att man har de små kvar som faktiskt stannar hos mamma i två veckor till haha! Så vi får snusa och gosa med dom ett tag till!

Faktisk är det så att vi har lille Marwin och lilla Doris kvar så om ni är sugna på en helt underbar liten sheltie så hör gärna av er! De är leveransklara den 31 augusti. Obs! Vi  säljer ALDRIG en valp på telefon eller per mail ( om de inte är tidigare valpköpare förståss)

Givetvis är de besiktigade, ögonlysta,  chippade, reggade, dolda fel försäkrade och allting annat som är helt självklart för oss som följer SKK´s avtal till punkt och pricka.

Nu ska vi nanna kudden i några timmar sen är den ännu en ny dag med de små!

Tills dess ha det bäst!

Kommentera