Valparna vill flytta!

Ja då har det hänt en hel del i kenneln igen.

Våra stora gosisar har flyttat hem till sina nya hem givetvis! Lilla Olof ( Olle) hamnade i Nybro , Sven ( Mozes) flyttade inte så långt hemifrån, han bor i Hillarp och lilla Elsa stannar i kenneln men på foder i Klippan!

Lycka till alla!

Så nu var det dags för nästa lilla barnaskara att lämna hemmet. På söndag blir godingarna 8 veckor och då flyttar Nemo och Korall till sina nya familjer. Även mamma Bessie lämnar hemmet för att gå i pension.

Kvar med oss finns faktiskt lilla Doris och vackra Marwin.

Båda två givetvis ua på besiktningen och nu letar vi nya hem till dessa små gullungar.

Är Ni genuint intresserade och kan erbjuda en valp ett gott hem  så hör gärna av er! Obs! Vi är väldigt petiga med våra valpköpare !

När våra bebisar flyttar så är vi väldigt noga med att våra fina valpköpare är införstådda med att vi inte försvinner utan vi är bara ett tel samtal bort och det är viktigt för oss att de vet att inga frågor är dumma utan vi ser det som att Ni är måna och bryr er om era små!

Det är så härligt att se de små skutta rundor med oss om vi är i köket eller var vi nu är. De är fulla av livskraft och glädje och har utvecklats precis som vi hoppats!

Som uppfödare så har man ibland besök av kennelkonsulenter, miljö och hälsa eller länsstyrelsen .

De kommer för att kolla upp att man har bra miljö för hundarna, följer lagar och regler samt  att vi har kompetens för att ansvara för våra små fyrbeningar.

Så denna gången välkomnade vi länsstyrelsen  som kom och hälsade på och då är det skönt att ha alla tillstånd och handlingar iordning.

Återigen fick vi beröm för våra sociala och trevliga hundar och valpar. Det känns härligt!

Det är bra med kvalitetskontroller tycker vi! På så sätt kan man ju fortsätta att kämpa för hundarnas väl och ve och förhindra osund och oseriös uppfödning.

Nåväl det var allt för idag och vi hörs av igen!

Kommentarer

  1. Hej lilla Bessie  har de bra .. ❤️ Har lite svårt att anpassa sig till resten av familjen ..men men de går säker bra ❤️ Tar lite mera tid !!! 

Kommentera