Valparna har ordet!

Kan Ni tänka Er! Tiden bara springer iväg och det är mkt valpgos på denna fronten!

De är så duktiga och vi har verkligen hunnit med en hel del. Så här säger de små:

Vi fick ngt äckligt i munnen som matte kallade för att vi  blev “avsmaskade” ( smakade inte gott ). Vi har badat och klippt klorna flera ggr. Mamma Mia tycker vi är så gräsligt “skitiga” men vi tycker ju bara att det är vansinnigt kul att först kissa och bajsa sen slänga syskonen i det haha! Matte säger öööhh !

Vi har varit ute i vår fina hage flera ggr och där är en superkul tunnel som man kan leka med! Det är jättekul att ligga och morra och busa med syskonen. Samtidigt är det väldigt mysigt att bara få lägga sig i en hög och sova tillsammans med dom…

Har man riktig tur ( och är någorlunda ren) så tar matte och husse gärna upp och gosar med oss på kvällarna när vi sitter i tv soffan. Ibland är det läskiga program men då låtsas vi sova så då får vi vara uppe ett tag till.

På nätterna drömmer vi mkt! Vi springer i sömnen och är man inte beredd kan man få en tass i ögat så det gäller att se upp!

Nu är vi nanniga! vi har klippt klorna idag igen och imon är det  baddags igen. Men matte säger att vi är jätteduktiga!

G´natt…

Valpisarna i lådan

Kommentera