Vuxen Tik söker nytt hem!

Åh så hemskt detta är! Jag hatar detta!

Det känns som om det var igår då jag med min hysteriska flygrädsla flög SJÄLV upp till Stockholm för att hämta hem den mest ljuvliga lilla prinsessa som fanns att skåda!

Detta lilla trf hjärta har förgyllt inte bara mitt och min familjs liv. Utan även alla valpar, flockens och ALLA människor hon mött , DERAS liv blir helt föråldrat när de möter min lilla ljuvliga, sociala sötnöt.

Hon har blivit mamma till två kullar egna kullar och dessutom varit en fantastisk mormor till alla valpar som kommit och gått i det Häggbladska hemmet.

Det finns ingen som henne….

Det är därför det gör så himla ont och tårarna bara rinner så jag kan knappt se genom mina glasögon när jag faktiskt skriver det jag svor ALDRIG skulle skrivas…

Jag måste , för hennes skull, hitta en ny familj där hon gärna får vara ensamhund. Hon är så mån om att alla ska ha det bra och att hålla koll på alla valpar, flockmedlemmar etc och jag känner att det har hon gjort så himla bra i dessa år att det nu är dags för henne att få njuta av livet utan  alla valpar mm utan bara få åtnjuta tid och kärlek på egen hand. Väldigt gärna med barn då hon ÄLSKAR alla speciellt barn. Lilla vännen har så otroligt mkt att ge och trots att hon är född -07 så är det så mkt glädje och energi i denna lilla kropp så hon skulle ge järnet på en agilityplan ( hennes favoritsysselsättning) eller busa med barnen i snön i timmar. Hon älskar långa promenader och hon orkar hur mkt som helst . Men hon kan också den ädla konsten att koppla av… Väldigt lydig, inte skällig, väldigt väldigt kelen och är såå nöjd när hon får all uppmärksamhet och då ger hon allt tillbaka!

Fantastisk läromästare och ger ett så otroligt mkt. Ökar självförtroendet hos ett barn som kanske behöver den där extra lilla puffen i rätt riktning. Hon lyssnar på allt, tittar på en med sina kloka ögon och hon förstår allt… Hon berättar aldrig en hemlis….

Så nu får jag sätta mina min familjs känslor åt sidan ( jag står inte högt i kurs just nu kan tilläggas) och börja leta efter DET perfekta hemmet för vår lilla tjej.

Som Ni märkt har jag inte skrivit hennes namn , det är precis som jag inte kan det för då är det så definitivt. Men jag vet att jag kommer att hitta hennes familj och då blir det definitivt!

Om Du finner i ditt hjärta att Du kanske är just den familjen som hon väntar på så hör av Dig till mig snarast möjligt genom att maila på info@sheltiebeatuys.se och berätta om er själva och vad ni kan erbjuda vår tjej. Om jag finner det intressant så hör jag av mig och berättar mer om henne…

Givetvis är lilla dockan frisk och kry samt kommer givetvis vara veterinärbesiktigad innan hon flyttar till sitt nya hem.

Men tro nu inte för en sekund att jag tar lätt på detta! Min tjej förtjänar det bästa och jag ska hitta den familj som kan erbjuda detta! Det är heller inte ” jag-vill-inte-betala-så- mkt-pengar-så -jag -prutar-hund” för Ni behöver inte ens höra av Er!

Vi har satt ett pris  och det är inget vi ruckar på. Detta är för oss en garanti att Ni är seriösa och har ekonomiska möjligheter att ha en hund.

Nu ska jag bara trycka på den där lilla knappen ” Publish”….. det var ju väldigt så svårt det blev…

Nåväl OM ni kan läsa detta så har jag lyckats till slut…

Kommentera