Nya bilder och svårt arbete…

Hej allihopa!

Nu är då bilderna uppdaterade på alla kullarna igen. Alla ljuvliga babysar utvecklas precis som förväntat och idag har vi tagit beslut att meddela de flesta om vilken baby som får flytta hem till dem. Några är fortfarande osäkra då det gäller avelsbiten och då får vi avvakta tills besiktningen är gjord.

Det är aldrig lätt att välja ut ” rätt familj” för det är så många som varit här och hälsat på och ännu fler som anmält sitt stora intresse för att ge våra babysar ett nytt hem. Detta är naturligtvis väldigt roligt och  smickrande ( att folk berömmer oss för våra hundars mentalitet, skönhet, skötsel och sunt tänkande) men som sagt många av Er som vill ha en baby får antingen göra som de flesta , nämligen vänta på “sin baby” eller söka sig till en annan kennel. För trots att vi har många babysar just nu så är detta ingen valpfabrik! Vi lägger ner enormt mkt tid, kärlek och omvårdnad på våra små och de är otroligt viktiga för oss varenda en av de små sötnötterna:) Vi kan dock inte vara utan valpar några längre stunder så vi har fler härliga planer både till sommaren och till hösten. Men återigen allt handlar om är de små damerna tänker gå i löp och när vi känner att tiden räcker till. Det är så oerhört viktigt för oss att vi har tiden där för våra små! Flickorna vi har i åtanke är bla Elsa samt Chilli och sedan får vi se om det kommer in en överraskning eller två haha.

Nåväl nu är det städ hos babysarna som gäller och sedan är det lite  samtal som ska göras…

Ha en ljuvlig dag!

 

Kommentera