Fransyskorna är 1 vecka!

Ja jösses vad tiden går haha. Jag skulle iofs ljuga om jag sa att jag inte känner mig sliten för efter en veckas vak och lägga till de små så är det inte utan att man känner sig som småbarnsförälder igen fniss. Lilla Meja är jätteduktig men har fortfarande lite strul med att man inte får lägga sig på sina babysar för då blir det hallaballoo. Men hon är duktig för hon tvättar och pysslar om dom samt talar om för resten av hundflocken att de där är mina babysar , bara så ni vet.

Vi kommer att stanna i barnkammaren några dagar till sedan är det dags att omorganisera lite så att lilla Mimmi kan få boa in sig på bb tipsammans med mig. Hon växer ordentligt och börjar bli ganska flåsig. Hon är beräknad om ca två veckor men jag tycker att det är viktigt att tikarna får varva ner och mysa ett tag på bb innan de små kommer ut.

Nåväl, jag misstänker att fransyskorna snart kommer att slå upp des må ögonen så håll ut så skriver jag en rad eller två då! Ha en skön kväll!

Kommentera