Mimmis babysar har kommit!

Just nu känner vi både glädje och sorg. 

Glädje för att Mimmi den 23 september blev mamma till 5 små ljuvliga barn. Tyvärr så var det bara fyra som levde då det satt en liten baby död i förlossningskanalen och därmed hindrade resten att komma till världen.

Resultatet blev ett kejsarsnitt för att rädda de andra små. Så ut kom då :

I blm tik som heter Giselle

giselle_ny_head

1 blm hane som heter Nathaniel

nate_ny_head

1  sv/vit hane som heter Edward

edward_ny_head

I trf hane som heter Pip

pip_ny_head

Namnen har de fått ifrån filmen ” Enchanted” eller Förtrollad som den heter på svenska. Det är en mkt söt musicalinspirerad film och vi tyckte att det passade bra.

Den sorgliga biten just nu är att lille Pip inte mår så bra då han är väldigt liten och inte har så mkt krafter. Men hoppet är väl det sista som överger en så vi stödmatar varannan timme dygnet runt och hoppas att han vill vara med oss här på jorden.

Själv ligger jag i hög feber, stämbandsinflammation, ont i hals och öron och är faktiskt helt jäkla slut i rutan just nu!

Eller som läkaren säger: Var TYST (?!) ligg i sängen och vila, drick mkt vätska och TA DET LUGNT! hmmm måste nog mena någon annan haha.

Våra franska godingar är tre veckor idag och är ljuvliga. Jag orkar nog  inte lägga ut Enchantedkullens  egna sidor idag så ni får hålla tillgodo med bilderna iaf.

Var rädda om Er därute!

Kram

Kommentera