Alla bilder uppdaterade!

Så efter en ganska intensiv vecka med en liten Pip som behövde mat en gång varannan timme dygnet runt så har vi iallafall kommit en bit på väg. Alla babyarna utvecklas precis som de ska och Pipi har tagit sig rejält så vi håller tummarna !

Alla valparna har fått sina egna sidor nu så ni kan följa deras uppväxt!

Jag håller som bäst på att ringa runt till alla valpintresserade för att börja boka in lite besök men OM jag inte har ringt just Dig så snälla hör av dig för jag kan ju ha missat någon i mängden.

Om jag inte svarar så lägg ett mail i lådan bara så återkommer jag. Mellan söndag den 9/10 och onsdags den 12/10 kan jag bara nås per mail!

Våra Franska pärlor växer och utvecklas precis som de ska. Kloklippning har gått galant och de älskar att leka på golvet. Korta korta stunder är det som gäller för sedan är det sova för hela slanten! Det är jätteviktigt att de inte blir överaktivirerade, de behöver verkligen sin sömn.

Nåväl nu är de dags att se till de små igen så vi hörs av!

Kram 

Kommentera