Elsa hemma! Valparna utvecklas fint!

Åh så har då vår gosiga Elsa kommit hem för att mysa i några veckor! 

Elsa rullar fram så vi undrar lite vad hon döljer därinne. Det är så gott att se för Dumle och Elsa ligger och gosar precis som om han stöttar henne i vad som komma skall. Först när hon kom blev hans så förvirrad att han började rida henne efter att han sniffat av henne ordentligt. Hormonerna sprattlar men när han bara fått coola ner sig lite så blev det så mysigt så. De ligger sked haha!

Så nu bor vi i hundrummet och jag kan bara konstatera en sak! Hundvisar luktar ju inte kaka som vi vet med GRAVIDA TIKARS FISAR gör att man håller på att sluta andas som ren självbevarelsedrift! Åh de kommer hela tiden! En gång fes hon så högt så hon rusade runt sig själv i ren förskräckelse hahaha.

Nåväl! Valparna växer och frodas. Kan inte fatta att tiden bara rinner iväg så där! Våra ” franska pärlor” fyllde ju 6 v i måndags och de ljuvliga “Enchanted” ramlar över 4 veckors strecket på fredag!

De har alla blivit avmaskade, kloklipkpta och badade och de flesta tyckte faktiskt att det var ganska mysigt!

Vi ska försöka oss på att ge våra gosiga vuxna också en spådag där vi verkligen skämmer bort dom! Det är dom värda!

Nåväl, livet tuffar på och vi återkommer så fort ngt nytt händer!

Ps vi håller som bäst på att planera in alla valpköpare så är Ni också sugna så skriv en rad om er själva och vad Ni vill ha ut ev ert hundliv så kanske vi kan träffas!

Ha en härlig onsdag!

Kommentera