Alla bilder uppdaterade igen!

Ja jag säger ju bara det att man undrar lite var tiden tar vägen!

Antingen ligger man på alla fyra med rumpan i vädret och lägger till babysar eller så ålar man på golvet med glada babysar som ska leka ,slicka  och bitas lite när man ska byta tidningar, eller så tar man kort på små pigga varelser som inte alls vill vara stilla, eller så ska de stora ut, få mat , eller så är det kloklipp, avmaskning eller ngt annat

PUH… Väldigt roligt men väldigt tröttande! Sen någonstans ska man hinna med att lägga bilderna i datorn , bearbeta dom, förminska dom mm för att sedan publicera dom. 12 valpar tar sin lilla tid bara så att Ni vet haha!

Nåväl, Stort TACK alla treliga valpköpare som var här i helgen, ursäkta att Ni inte fick komma nära Elsas små men jag tänker på infektionsrisk och deras lugn och ro!

Som Ni alla vet så ska jag leta efter just Er babys för att Ni ska få er fantastiskt liv med era små! Önskemål javisst!

Men i slutänden så är det ändå vi som känner de små bäst och därför bestämmer vi vem som går till vem givetvis med ert samtycke!

Så är Ni sugna på att komma på besök vid ev valpköpartankar så är Ni välkomna att höra av er!

Bäst är på mail med telefonnummer tack!

Så hör vi av oss och så kan vi prata vidare för Ni vet väl att alla som vi känner är lämpliga att ge våra babysar ett gott liv, har lika stor chans att få köpa en valp oavsett om Ni hör av er nu eller om Ni stått i kö i 3 år.

Vi ska bara hitta rätt valp till just Dig och Din familj!

Ha en härlig måndag!

Nu är det dags för valpgos igen!

Kommentera