Maginfluensa in the house!

Arghh just nu e jag inte kaxig! 4 dygn utan att kunna behålla ngt gör en ganska matt suck, Familjen har hjälpt mig med alla di smau men nu ramlar de ( tvåbeningarna)också in på toa så det e ju för väl att jag är på bättringsvägen. Nu ska jag bara få tillbaka orken.

Dagens arbete bestod i att bada alla valpar. Sedan kloklippning, avmaskning, öronmassage och storstäd i valphagen. Fullt ös på hela köksgolvet, bredkas in i skåpsluckor och ständig dragkamp på sina syskons svansar haha. När man e helt slut och bara sitter i en fåtölj och studerar de små så kan man bara le åt dom. En sån livsglädje! En sån kraft! En sån vilja och glöd över allt! Vilka härliga positiva små varelser vi lyckats få fram! Jag är så tacksam för det!

Nästa vecka besiktning och då måste vi ha bestämt oss för vem som blir de lyckliga nya ägarna till vem. Ett tufft, ansvarsfullt men väldigt roligt jobb.

 

Jag är ledsen men jag orkar inte mer idag så vi hörs när vi mår lite bättre! Kram

Kommentera