Whisky kullen är här!

Hej allihopa!

Har nästan glömt hur man uppdaterar sidan för vi har ju inte riktigt hunnit med här haha!

Nåväl ville mest bara tala om att det ska bli ändring på det nu, jag håller på för fulla muggar och skapar nya sidor för våra fina pälsklingar, både vuxna som unghundar och valpar.

Så håll ut! Inom några dagar så har det förhoppningsvis hänt lite saker!

Men jag kan iaf berätta att onsdagen den 23 augusti så födde vår vackra Elsa fram inte mindre än 6 små babysar! En ganska normal valpning om man bortser från den sista lille killen som beslutade sig för att fastna i bäckenet så honom hade vi en timmes jobb med, en del meningskiljaktigheter mellan Elsa och mig när jag fick in och föröska vrida rätt den lille men Elsa är helt fantastisk! Att hon orkade först föda fram fem små frön och sedan krysta och kämpa som tusan med den sista! Det blev lite kaos de första dagarna med en mkt trött pojke men livsgnistan var stark och han beslutade sig för att kämpa på! Så nu ligger alla 6 i valplådan och snusar förnöjt!

Men som sagt jag jobbar mer med detta så håll koll de närmaste dagarna för bilder och mer att berätta!

Ha en god natt!

Kommentera