Sorg och glädje med nya babysar!

Älskade lilla Quinn! Så kom de då till slut och  du hade ett ganska tufft öppningsskede och jag var lite bekymrad för du kändes varm. Men jag vet ju att det var väldigt varma dagar så det var ju inte så konstigt. Till slut kom då en liten blm flicka som var en ängel. Hon hade inte orkat hela vägen. När det händer så är det mkt jobbigt för mig men tikarna är smarta för de känner när ngt är tokigt och således brydde sig inte Quinn om henne utan jag fick ta hand om  henne en stund innan vi skulle begrava henne. Sen kom flicka nr 2 också hon blå. Trött och hängig men jag lyckades blåsa liv i henne och hon verkade återhämta sig. Sedan kom 2 svart/vita tikar i snabb följd. Quinn var fortfarande väldigt flåsig och hon hade feber. Jag trodde att där var fler kvar eftersom hon inte kunde koppla av. Men det var där inte. Den natten fick jag ta farväl av lilla blå Pärlan också då hon gjorde sin syster sällskap. Jag var väldigt ledsen och orolig och vi åkte till vet. Det visade sig att hon hade halsinfektion och feber och hade troligen haft en infektion liggande de sista dagarna därav anledningen till att de två små änglarna lämnade oss. Det blev penicillin och lite magmedicin för att skydda de små som var kvar. Mjölken var frisk och fin så att det var inga problem. Så nu ligger de i lådan lilla “Black Rose” och “Black Calla Lily” och äter, växer och verkar må bra. Till min stora glädje så har febern gått ner och mamma mår bra igen. Nu får vi se hur våra gullisar utvecklas.

Så nu väntar vi på att lilla Chilli ska bli mamma

 

Kommentera