Härliga nyheter!

Så då har våra små klarat sig igenom den första jobbiga fasen. Alla fyra har ramlat över 1 veckas fasen nu och läget verkar stabilt. Både Chilli och Quinn är väldigt måna om sina små, det tvättas och matas och fejas! De har gått upp bra i vikt och nu ska jag ta första natten i mitt eget sovrum för att förhoppningsvis kunna sova någon timme mer då jag inte behöver kolla dom hela natten och lägga till dom.

Vill också passa på att meddela att om några veckor så beräknas det komma små tassande fötter igen… Denna gången är det minsann lilla Luna som är dräktig och beräknas valpa i slutet av juni.

Till slut så kan jag med glädje berätta att vår älskade Hannah har bestämt en date med en mkt vacker och trevlig trf pojke. Hur utfallet blir där återstår att se! Men som vanligt så håll koll på hemsidan så kan ni läsa om allt som händer i kenneln !

Ha en härlig kväll och godnatt!

Kommentera