Härligt valputveckling och nya parningar:-)

Åh det är så kul och spännande att se varje litet framsteg hos de små liven! Nu är de runt två veckor och de alla har öppnat ögonen. Dock syns det mer på Rose and Lily eftersom de ändå skiljer tre days på dom. Det börjar kravlas ordentligt i valplådan och vi har fått plocka upp dem flertalet ggr från golvet när de kommer ur men inte upp igen haha.

Mammorna mår bra och det är så skönt. De är väldigt måna om sina små men samtidigt väldigt öppna mot familjen som vill kika och pyssla med de små.

Jag har så himla kul när jag sitter här på kontoret och helt plötsligt hör jag konstiga ljud från valplådan bakom mig. Ingen fara det är bara Curry som vaknat och är så hungrig att han inte vet riktigt var han ska bli av. När han grottat sig bort till tutten och den rinner till så står hans lilla svans rätt upp i vädret och man hör de djupa långa klunkarna han får i sig och lugnet infinner sig igen.

Nu har Hannah haft sin date och om några veckor vet vi om det blev ett lyckat resultat.

nu fortsätter det svåra arbetet för mig att börja hitta rätt valp till rätt familj. Det är otroligt spännande men också lite ledsamt för så många blir besvikna. Jag kan bara säga så här att vi har som sagt många härliga och välplanerade parningar både i år och nästa år så om jag inte hittar er nya familjemedlem just i dessa kullarna så kanske de kommer senare i år eller kanske tom nästa år. Den som väntar på ngt gott…

Ha en härlig söndag och till alla Er mammor ute där: Grattis på Mors dag!

Ikväll ska jag och min man ut och mysa på restaurang för vi firar både Mors Dag idag samt bröllopsdag imorgon! 19 år hoppsan! All kärlek till Dig min älskade man….

// Mia

Kommentera