Åh nya äventyr!

Idag har vi haft en härlig dag! Idag har vi möblerat om till valparna så att de kan vara tillsammans alla fyra. De leker fint tillsammans och man börjar verkligen kunna se deras personligheter utvecklas så nu är det inte långt kvar förrän jag bestämt mig vilken hund som ska flytta till vem i denna lilla valpfamiljen. Jag förstår att längtan är svår och lång men som jag sagt till er alla som är intresserade  att om jag inte hittar er nya baby i dessa kullarna så är det nog bara för att Er valp väntar på Er och kanske ligger den i Lunas eller någon annans mage och bara väntar?

Vi har klippt klorna på alla, de har provsmakat valpmaten, vilken dom åt med stor aptit, och vi har spatserat runt i köket. Halt men kul!

Nu ska vi låta dom sova lite ! Vi hörs snart igen!

Kram Mia

Kommentarer

  1. Så roligt att se hur de växer till sig från vecka till vecka. Alla fyra är bedåååårande!😍

  2. Så roligt att se hur de växer från vecka till vecka. Alla fyra är bedååårande! 😀

Kommentera