Snart,snart….

Hej allihopa!

Här växer vi som ogräs, springer som ystra kalvar på grönbete varenda gång vi leker i köket och drar varandra lekfullt i svansarna.

Alla bebisarna utvecklas som de ska och det är skönt. Om jag tänker på mentaliteten så är systrarna Lily och Rose ganska lika varandra. Pigga glada framåt tjejer som är sugna på vad livet kan erbjuda. De mest märkbara skillnaderna mellan systrarna är nog så är Lily den med mest tryck under tassarna ock kommer att kräva en hel del regelträning. Medan Rose är den nyfikna tjejen som mkt väl kan strunta i dina uppmaningar för att där var något kul därborta. Hon drar sig inte för att gå ut på strövtåg på egen hand medan Lily inte har tid för det ska busas hela tiden! Om vi tittar på de andra godingarna så är det ganska tydligt att Cayenne har ärvt mammas temperament och nyfikenhet medan Curry är samma lugna nallebjörn som pappa Mascot. Cayenne kan dra världens runda i köket och köra “bredkas” in i en köksstol tillsammans med Lily medan Curry mkt väl kan sitta och “lukta på sina blommor” innan han helt plötsligt tycker at NU ska han också bitas i svansarna och ger sig in i leken. Oftast gör han det när tjejerna är lite trötta för då vinner han. Han är ju inte så stor men han har ett stort hjärta.  Han är en liten tänkare och jag älskar att se hur de olika personligheterna växer fram.

Jag vet att det är många som väntar på besked om de ska bli en av de lyckliga som får ta hand om våra valpar och jag vet att det är många som blir ledsna och besvikna. Så är det varje gång och jag känner mig lika usel varje gång men jag kan inte trolla. Vi har nu snart en valpning på gång till med lilla Luna. Nu hoppas vi att allt går bra där och att det föds friska välmående och starka babysar. Jag är ganska säker på vilka valpköpare jag har i åtanke till Lily och Rose men när det gäller Curry och Cayenne så vill jag vänta tills efter besiktningen den 2 juli innan jag bestämmer mig slutligen. Snälla förstå att jag inte gör detta för att vara dum utan för att jag vill verkligen att rätt hund hamnar hos rätt familj. 

Så mina vänner, Ni får vänta några dagar innan 6 veckors rapporten kommer och sedan kommer jag nog att behöva fokusera på Luna och hennes små så troligen kommer ni inte att höra så mkt av mig förrän efter den 2/7 men då lovar jag att jag har svar!

Många babykramar

Mia och Magnus

Kommentarer

  1. Underbart med alla små bebisar och fler på väg 😍 du ska givetvis få ta den tid du behöver för att rätt valp ska komma till rätt familj. Jag hoppas att ev valpköpare har förståelse för det, du lägger ju verkligen ner ett megajobb för att rätt valp ska komma till rätt familj efter allas önskemål. 
    Kommenterar inte annars men följer din underbara blogg och vi har varit och träffat er och väntar på att vår valp ska komma, men vet att när de väl e vår tur så finns vi med i din lilla bok ❤️

Kommentera