Lunas pojkar har kommit!

Hej allihopa!

Ja denna veckan har försvunnit i ett nafs kan jag säga! Jag har nog aldrig varit så busy som just nu haha.

För det första vill jag välkomna Lunas lilla familj till världen! Tisdagen den 26 juni så kom då våra sötnosar till världen. Det gick ganska fort och de mådde bra från början. Tyvärr har jag blivit ganska nojig eftersom vi tyvärr förlorat en del valpar under de senaste kullarna vilket gör mig jätteledsen. Så man vågar inte riktigt glädjas åt de små förrän nästan en vecka gått. Men som sagt nu har det snart gått en vecka och jag börjar tro på att det är meningen att våra pojkar ska få vara med oss.

Först ut var en svart/vit pojke som vi sedan döpte till Peppar. Sedan trillade en bi-blue kille ut som numera heter Salt. Vi hade en lång förhoppning om att det skulle komma någon till men så var det inte. Luna var nöjd och då var det över. Hon är en mkt duktig mor som tar hand om sina små. Dock är hon ibland lite klumpig och när hon blir glad och upprymd så glömmer hon ibland att det ligger två små i lådan som man ska akta så ibland kommer det ett lite förskräckt illvrål och då har hon råkat trampa lite på någon av dom. Men hon är snabbt nere med pussar och kel för att kolla så att allt är bra igen. Det är inte alltid lätt att bli mamma haha.

Nåväl de växer bra och under de närmsta dagarna ( om jag inte hinner idag) ska jag skapa deras egna sidor.

För det andra vill jag säga GRATTIS till Alladin kullen som  blir hela 8 år imorgon ! Grattis fina Ni!

De andra nyheterna får jag skriva en egen post om för de är lika spännande som det jag skrivit nu!

Så vi ses snart igen!

Kram Mia

Kommentera