Hannah är dräktig!

Weee så kul! Efter en knasig och knagglig parning ( troligen så kom ett hårstrå eller ngt emellan första parningen) så trodde jag faktiskt inte att lilla Hannah skulle vara dräktig! Eftersom hon har samma mentalitet som mormor Molly och mamma Mimmi så blir hon accepterad av de andra tikarna väldigt fort när de har nyfödda. Normalt sett så håller de andra tikarna sig på behörigt avstånd tills det att mamman och valparna funnit varandra och hittat sin rytm. Men i Hannas fall så är hon genast välkommen in att inspektera alla nya valpisar. Skulle någon av de andra vara lite för nyfikna så hörs ett lågt markerande att stopp här! det här är mina babysar! Men som sagt Hannah får inte den reaktionen.

Så jag trodde långt om länge att pga det ” bara ” blev en parning ( dessutom en ganska tidig sådan eftersom vi planerade att para tre ggr) visserligen en hängning på 30 minuter men iaf, så skulle detta inte resultera i en dräktighet. Men lilla loppan lurade oss. jag trodde att hon snarare var skendräktig för att hon så gärna ville att alla babyarna skulle vara hennes. Men icke! På ett ultraljud konstaterades att det iaf var två små ihärdiga simmare som hittat målet och hon väntar smått. Så i slutet av juli kommer det att bli ännu mer små babytrampande i huset.

Så se till att hålla kolla på bloggen och hemsidan den närmaste tiden för här kommer det att hända grejer!

Kram Mia

Kommentera