Småbilarna växer!

Haha jag kom på att jag har ju faktiskt inte bloggat om våra nya familjemedlemmar ännu!

Idag fyller de två veckor och de är så söta! De är galet mörka hela bunten det är som om man nästan tvekar på om man verkligen ser några bruna små strån men i visst ljus tycker jag mig göra det och då är de trf!

De växer och frodas, man kan tro att mamma har grädde i tuttarna haha. De har öppnat ögonen och skäller  faktiskt!

De är starka i kropparna och tar sig ur valplådan själva så det gäller att trixa till det med att blockera för de kommer ju inte i igen.

Ögon och öron är öppna och de ger sig på att småbus lite med varandra men det brukar resultera i att de ramlar omkull i en hög.

Utveckligen går snabbt nu och det är superspännande att se!

Mkt på gång i våra kennlar!

Vi har parat blått, trf och sv/vitt och ser fram emot att kunna berätta mer när dräktigheterna är konstaterade.

Ha en underbar kväll med full fart mot helgen!

kramizar

 

Kommentarer

  1. Hej!

    så fina shelties du har! Hur kommer jag med på din lista över framtida hem åt någon av dina valpar? Jag har haft en sheltiehane, Spike, som blev 12,5 år och nu är jag efter 2 år redo att skaffa en ny hund. Vår nya hund kommer att få mycket kärlek, aktivitet och tid. Vi bor i Floda med närhet till skog och natur. Vill du ha mer info från mig?

    Med vänlig hälsning Eva Svennerberg

  2. Spännande 😃✨

Kommentera