Bilarnas utveckling

Hej igen!

Ja dessa veckorna har det hänt massor på hundfronten Både när det gäller våra älskade bilar på golvet men också i resten av flocken!

Men om vi går tillbaka till de små så har det varit många utflykter på köksgolvet, lite halt och läskigt men det är bara till att öva! De sociala färdigheterna övas hela tiden med att bita varandra i svansarna och dra varandra i både öronen och svansarna. Vi kan protestera högljutt också när någon tar för hårt men inte värre än att man är snabb på att ge ett tjuvbett tillbaka haha. Det är galet roligt at se hur de utvecklas och hur deras personligheter formas och formas om hela tiden. Man ser nya drag medan gamla drag läggs åt sidan..

De små har flyttat till eget boende. Mamma kan komma och gå som hon vill men oftast är det bara städningen hon är intresserad av så vi försöker att få familjen att umgås utanför boendet så att hon varken äter upp deras mat eller städar efter dom.. Mysigt att ligga i bunke gärna i matskålen så man blir riktigt kladdig haha.Vi har givetvis klippt klor och avmaskats . Badning har också skett bara för att det ska vänjas i tid. De är väldigt “duktiga” men har också mkt eget temperament vilket innebär att om det inte passar så talar man gärna om det haha. Vilket jag tycker är kul!

Höjdpunkten var ju när Alice älskade familj kom och hälsade på i veckan! Sällan skådar man en sååå lycklig hund och det var ganska svårt att faktiskt lyssna på MIA när de kom, men hon var duktig och det löste sig. Tack för titten kära Ni och nu är det inte långt kvar eller hur!

Nåväl, resan fortsätter och snart skriver jag en rad om vidare utveckling!

Tills dess ha det gott!

Kramizar

Kommentarer

  1. Det är verkligen spännande att få läsa dina blogginlägg! Glädjen blir bara större för varje gång jag ser ett inlägg! Du är fantastisk med hundarna! 
    😃 
    Kram Ida 

Kommentera