Nya veckobilder på bebisarna!

Ja då har det runnit förbi ytterliggare en vecka!

En vecka fylld av trevliga valpköpar besök, fodervärdar mfl. Jag får tacka så väldigt mycket alla ni som har kommit och haft överseende med vår ombyggnadsröra:)

Jag håller på att renovera köket och jag som trivs bäst med ordning och reda håller på att få frispel på allt nu men jag håller på för fulla muggar och det kommer att bli jättefint när det är klart!

Jag blir så glad när jag känner att jag hittat rätt ibland valpköpardjungeln! Vi ska ju trots allt ha kontakt under lång tid framöver och jag är väldigt noga med mina valpköpare! Det går inte att komma till oss och inte vara förberedd!

Jag  ställer en hel del frågor ( Mia sitter bredvid när hon orkar)  såsom hur man löst barnsomsorgen om man jobbar tex. Finns det tid och plats för en fyrbent vän i ert liv? Vad vill ni göra för att få en bebis att trivas hos er? Vad kan ni tillföra valpens liv? Vad kan valpen tillföra ert? Är man fast besluten att det är tex utställning man ska syssla med? Så bra … men OM valpen inte tycker att det är ett dugg kul med utställning då? Ska man ändå hålla på? Eller agility för den delen?

Eller kan man tänka sig att hitta den där aktiviteten som både du och din hund gillar? För trots allt, vi vill väl ha kul med varandra inte ? Det ska väl inte bara vara en av er som tycker så?

Meritering är jättekul men som jag skrev innan, man kan göra detta inom många olika grenar! Snälla för er egen och framförallt för hundens skull, ta er tid att hitta just ER favoritsysselsättning!

Nåväl det var bara lite tankar..

Vill passa på att tacka en alldeles speciell familj lite extra! Jag fick helt oväntat kontakt med min älskade väns Henkes syster m familj samt Henkes mamma ! Tack snälla Anna och Gullvi för att Ni kom och redde ut en hel del frågetecken! Pippi blev ju jätteglad både att få se er och flickorna!

Tack Henke för att du fixade så att vi fick ses:)

Ha en underbar dag och hoppas att Ni skrattat gott år lilla Tropics soväventyr i förra blogginlägget!

Tills vi hörs igen!

Kram 

Kommentarer

  1. De är helt underbara – valpisarna!! Nu närmar det sig, snart bara en vecka tills vi får vår älskling! Jättefina bilder!!

  2. Vilka vackra bilder på underbaringarna 🙂 jag längtar så till vi får hämta hem vår lille hjärtevän. <3

Kommentera