Besiktning idag!

Hej allihopa!

Usch idag är en sån där dag som man bara vill ska vara överstökad! Alla valpintresserade sitter och väntar på besked att jag ska bestämma mig vilken liten gullunge som kommer till vem. Det är jättesvårt!

Alla har sina önskemål men ändå så måste jag till syvende och sist se till att rätt sötis hamnar hos rätt familj med de egenskaper som valpisen har!

Nu ska jag snart åka till veterinären och detta är det jäkligaste dagen för en uppfödare och det är inte bara jag som känner så:)

Hade man bara vetat att om man använder friska föräldradjur ( vilket jag givetvis alltid gör ) så blir allt ok. Men så är det tyvärr inte!

Jag har haft valpar som har varit piggast i kullen, fullt ös medvetslös och sen när vi kommer till vet. så visar det sig att valpen har ett så allvarligt hjärtfel att den måste få somna in. Vet. bara skakade på huvudet och sa att det finns ingen möjlighet att detta lilla aktiva knyte kan vara hjärtsjuk sån fart det är i henne!  Hjärtbarn brukar vara trötta och slöa. Sen hade vi vår älskade Bart som var hur pigg och go som helt . Han bara dog när han var 6 v!

Nä som sagt jag HATAR verkligen denna dagen och jag får alltid ta diskussion med mig själv varför vi håller på med avel när denna dan alltid kommer.

Oj nu har jag nog skrämt upp alla! Nejdå, vi håller tummarna och vi kan ju ändå inget göra oavsett. Som sagt jag använder så bra förutsättningar som möjligt med friska föräldradjur och sen får naturen sköta resten!

Vi hörs av senare!!

kramisar!!

Kommentera