Lilla Fina Fia parad!

Så har då vår lilla ljuvliga sobelflicka Fia blivit parad med Timon. Vi vill gärna ha en avkomma efter Timon så nu har vi ( om allt går som det ska) en kull till med Timon-babysar. 

Så vi ser fram emot små babysar i slutet av maj…

Nu håller vi alla tummar, tassar och tår för att alla varpningarna går bra och att det blir många sunda små liv som kommer ut i världen!

Vill också passa på att tacka alla valpintresserade som hört av sig!

Tänk på att jag har ingen vanlig kölista utan om man är intresserad så skicka ett mail där du berättar om dig själv, familj ,lite hur ert planerade liv med en lite älskad sheltievalp kommer att se ut. Detta är ju för att jag ska kunna matcha rätt valp med rätt familj!

Jag brukar skoja och säga att jag sätter ju inte en blyg viol hos någon som vill sikta på svenska landslaget i agility samt jag sätter ju inte den vildaste Hilda hos tant Agda som är ute efter en kärleksfull sängvärmare som orkar med långa promenader eller bara vill myyysa:)

Ha en skön dag i det vackra vårvädret! Nu ska jag betala räkningar och det vet vi ju alla hur kul det är!

Kommentera