Planerade Kullar

Här presenterar vi våra planerade kullar!  Intresserad?   Hör av Dig för mer info!   Så fort vi har en konstaterad dräktighet med våra älsklingar så kommer det att skrivas om detta!   När parningarna kommer att ske beror på tidpunkten och viloperioder mellan löpen.   Dessa parningarna är givetvis planerade både som Sheltieriffic samt Sheltiebeautys.

Kika in för nyheter, om allt går som det ska lär de första nyheterna komma snart!

———————————————————————

2019-2020

Det blir en spännande period  ur avelssynpunkt då det sker mkt utveckling bland våra godingar!

Vi kommer som vanligt att planera parningarna efter hundarnas ork och mognad men Ni kan vara lugna för att Ni kan läsa om våra spännande kombinationer här så fort vi bestämt oss

Kombinationerna är som vanligt väl planerade med tanke på egenskaper, temperament etc.

Jag går aldrig ut med parningarna innan dräktigheterna är konstaterade.

Klicka på kullarnas namn för att läsa mer:

Höst/vinter  2019: trf/ svart/vitt samt blue merle

*********************

    

Vår charmiga Quinn har haft en kärleksdate med ingen mindre än en charmig Portugis…

Resultatet vi förväntar oss är pigga, glada, sociala  babysar med mkt personlighet och charm. Därtill kommer det som vanligt tryck under tassarna och en hel del mellan öronen. Om allt nu går som det ska så kommer babysarna till världen i mitten/slutet av september och sedan ska de njuta av babytiden med mamma och syskon i 8 veckor . Ska bli så kul att se vem som gömmer sig i Quinns mage! Kika in på deras egna sida när den väl kommer upp ellers så läs nyheterna här så fort de kommit ut!