Sheltieriffic Glenlivet

Sheltieriffic Glenlivet

“Glen” 

Sist men inte minst kom denna lilla kille ut. Han hade det lite jobbigt för han låg i förlossningkanalen ett bra tag innan det var hans tur att komma till världen.

När han väl kom så låg han “huller-om-buller” så Elsa fick verkligen kämpa med denna killen. Saken var att han vägde 333 gram mot de andras typ 170-200 gram så han var ju stor och hade alltså fastnat!

Han mådde inget vidare när han kom men jag har då sällan skådat en valp med sådan livsglädje och kämparglöd som han hade! Jag masserade honom och sög hans luftvägar för han var rosslig.

Jag och Elsa pysslade om honom ordentligt men jag tyckte mest  att han var  trött och han gick ner i vikt

Så jag åkte med honom till veterinären dagen efter för att kolla så att han var ok och inte hade fått vatten i lungorna och då riskerade att få lunginflammation.

Veterinären sög luftvägarna , lyssnade på lungorna och sa att det var ingen fara, det satt i luftvägarna bara. Jag skulle ge honom några dagar. han fick syrgas, och mycket tlc utav mig och han blev piggare och piggare!

Han hade troligen svalt en hel del fostervatten och det var därför han var rosslig . Så efter tre dagar hade han vänt i vikt och började gå upp igen, han kravlade runt och var piggelin!

Härliga unge! Nu jäklar är det fullt race i lådan och han ger sig inte i första taget i “slaget om tuttarna” haha

Han är en härlig kämpe han!

    

  

 

IMG_2390  

IMG_2310 IMG_2317