Espresso

” Milo “

Ja som Ni vet så förlorade denne lille mannen sina syskon men eftersom han var stark och framåt så kämpade han på och vi vågade inte riktigt hoppas på att han skulle orka men nu börjar oron släppa lite för han har gått upp mkt bra i vikt och är envis som synden. Vi hoppas på att denne kille får utvecklas bra och att vi får följa honom här på hans egen sida.

Ang hans namn så döpte vi honom i stamtavlan till Espresso, vi tänkte liksom liten och stark och det är ju faktiskt Espresso eller hur!

Vi hade ju bestämt att vi skulle behålla denna lille kille men under tiden som hjärnan vinner över hjärtat så insåg vi ( läs jag) faktiskt att den regeln min man satt upp om att bara ha en valp åt gången, tja den finns av en anledning! Hur mkt vi än vill räcka till så behöver varje valp så mkt egentid och möjlighet att få utvecklas som en egen individ! Han måste få den chansen och därför, hur ont det än gör i mitt hjärta, ska vår fina pojke få flytta till en härlig familj som inte bor så långt ifrån oss så vi kan fortfarande ses ibland haha. Detta är en av baksidorna med att vara uppfödare, man måste alltid se till varje individs bästa och ibland gör det väldigt ont…snyft.

Nåväl, Lycka till i livet finaste Milo som han nu kommer att heta!

Vi ses!